Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Reflux oesophagitis - lelki okai

reflux betegségReflux oesophagitis esetén probléma a lenyelt táplálékot illetően, amely a gyomorsavval összekeveredve a gyomorban, visszajut a nyelőcsőbe. Maró savanyú érzés tör fel, és lángra lobbant egy égető konfliktust, a nyelőcső alsó végén lévő rekeszizom sérves elváltozás miatt hibásan zár. A gyomor egyes részei felnyomódnak a rekeszizom feletti fenti világba.

 

Amit tenni kell!

Agresszió az elfogyasztott dolgokkal kapcsolatban, érezni maró érzéseinket, és megkérdezni önmagunktól, hogy mitől vagyunk ilyen dühösek. Tudatosítani a fészek gyomor területeinek átterjedését a fenti világba. Csökkenteni az emésztés területén keletkezett nyomást, ésszerűen táplálkozni, gondoskodni a természetes rendetlenségről az alvilágban, ha ott boszorkánykonyha, tűzfészek alakult ki, azt meg kell szüntetni. Reflux esetén lassan és tudatosan, csak emészthető dolgokat fogyasztani, gondoskodni a megfelelő emésztésről.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!