Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai akupunktúraakupunktúra pontokakupunktúraakupunktúra kezelés

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Talpmasszázs reflexológia

talpmasszázsTalpunk híven tükrözi testünk egészségét. A különböző szerveink, idegeink és mirigyeink bizonyos reflexterületekkel állnak kapcsolatban talpunk alsó, felső és oldalsó részén, valamint a lábujjakon. Ezen reflexterületeket masszírozva természetes és azonnali módon enyhíteni lehet gyakorlatilag mindenfajta fájdalmat. A módszer nem egyszer olyan krónikus esetekben is hatékonynak bizonyul, melyeket más gyógymóddal nem sikerül teljes mértékben kezelni.

 

A reflexológia biztosítja az ön, a családja és a barátai jó egészségét azáltal, hogy bizonyos egészségügyi problémák felismerhetővé válnak, mielőtt még komoly kárt okoznának. Biztonságos és egyszerű folyamat, mely a stressz és a feszültség oldásával, a szervezet saját betegségek elleni védekező mechanizmusának erősítésével, a mérgező anyagok kiürítésével és a vérkeringés javításával segíti elő a szervezet öngyógyítási folyamatait. Mi több, a talpmasszázs védelmet biztosít az egészségkárosító lelki és fizikai feszültségekkel szemben.

Az alkalmazott reflexológiás technikák mindegyike közvetlen hatást gyakorol a mirigyekre, idegekre és testünk szerveire. A talp felületén található reflexpontok egyszerű masszírozásával elvégezhető reflexológiás fogások segítségével „kimutatható" bármiféle rendellenesség vagy működészavar a test adott részében. A javasolt masszázseljárás aktivitáshullámot (vagyis stimuláló életerőt) küld a megfelelő területre, megszüntetve a vérbőséget és az elzáródásokat, biztosítva ez által a szervezet normális működéséhez szükséges szabad energiaáramlást. A talpmasszázs elvégzéséhez nincs szükség drága felszerelésekre vagy létesítményekre, önmagunk és mások számára is biztonságos és természetes gyógymód egészségünk megőrzésére. A talpmasszázs alkalmazásával megtudhatjuk, miként lehetünk egészségi állapotunk kizárólagos meghatározói.

 

talpmasszázs -reflexológiaA reflexológiás technikák a számunkra legmegfelelőbb időpontban és gyakorlatilag bárhol alkalmazhatók. Ha például a kávészünet mintájára egy „reflexológia szünetre" lenne szükségünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt energiához jussunk, feltöltsük szellemi tartalékainkat, vagy megszabaduljunk egy kínzó fejfájástól, megtehetjük ezt az irodában, vagy akár tévénézés közben otthon. Hatékonyan alkalmazhatjuk a talpmasszázst önmagunkon vagy egy barátunkon, akár nyaralás közben is, távol otthonunktól. Gyakran alig néhány perc alatt kifejti jótékony hatását.

 

A reflexológia a természet titkos „gyógymódja", melynek segítségével elérhetővé válik a vibrálóan egészséges, dinamikusabb élet, a túláradó személyes energia és a fájdalommentes, jobb élet. Mindenki számára elérhetők ezek az előnyök, sőt még sokkal több, ha egy bonyolult egészségügyi problémával küszködünk.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!