Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai akupunktúraakupunktúra pontokakupunktúraakupunktúra kezelés

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

A reflexek elektromos tulajdonsága

reflexológia-reflexpontokAz emberi test minden egyes tájának megfelelő elektromos reflexpontok a talp és a tenyér alsó felületén az ember számára elérhető legcsodálatosabb és feltehetőleg a legkevésbé ismert eszközeink egyike. Ezek a kezdet kezdetén kerültek oda, amikor az ember még meztelenül, csupasz lábbal járt az egyenetlen talajon.

Az ember őse síkságokon és erdőségeken át, vándorolt. Rátaposott tárgyakra, melyek belemélyedtek a talpába, elérve az aprócska elektromos reflexpontokat és ez által egyfajta természetes masszázst biztosítva. A stimuláció eme természetes formája eltördelte és fellazította az érrendszerben vagy az idegi struktúrákban felgyülemlett apró kristályokat, melyek elzáródást okozva lelassították az adott reflexterülettel kapcsolatban álló testrész vérellátását. Az elektromos jel ingerelte az adott reflexponttal kapcsolatban álló testrészt, és a szervezet egésze összhangban állt az univerzummal.

 

 

ősemberMiért volt egészségesebb az ősember?

Elődünk azért volt egészséges, mert napi tevékenysége során a talaj egyenetlensége természetes módon gyakorolt nyomást reflexpontjaira. Ha a véráram egy akadály következtében lelassul bárhol a testben, az a hely vagy szerv lomhává válik, mint ahogyan egy tó élete lelassul, ha többé nem fut át rajta folyóvíz.

Ma cipőt hordunk. Járdákon járunk. Sima, puha, zöld pázsiton. Következésképpen többé nem létezik számunkra a természetes stimuláció ezen ősi formája. Ám ez nem jelenti azt, hogy a modern ember nélkülözni kénytelen jótékony hatásait.

 



Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!