Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai akupunktúraakupunktúra pontokakupunktúraakupunktúra kezelés

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

A talpmasszázs funkcionalitása

talpmasszázs funkcionalításaA reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére, kiható reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája. Megfelelően végezve a masszírozás ingerületet küld a test különböző szervei, mirigyei és idegei felé. A kéz vagy a láb felületén tapasztalható érzékenység vérbőséget jelezhet a test megfelelő részén. A reflexológia célja az egyensúly helyreállítása, a feszültség csökkentése, újra működésbe hozni, életre kelteni, regenerálni, gyógyítani az egész szervezetet, valamint az egész rendszer harmóniájának és kiváló egészségi állapotának helyreállítása természetes módon.

Lefegyverző lehet az egyszerűsége, ám hatékonysága megkérdőjelezhetetlen bármilyen korosztályhoz tartozó ember egészségének és vitalitásának helyreállítása terén. Nem alkalmaz gyógyszereket vagy kenőcsöket, és csupán minimális számú eszközre van szükség.

A talpmasszázs tanulmányozása által könnyebben megérthetővé és aktiválhatóvá válik az emberi test életereje. A reflexek rendszerével a teljes emberi test tükröződik a talpon. A reflexpontokra gyakorolt nyomás felszabadítja a testben függőlegesen végigfutó életenergiát (a jobb láb a test jobb oldalának, a bal láb a test bal oldalának felel meg).

A test bármely részében fellépő fájdalom, kellemetlenség vagy betegség megszüntethető a talp megfelelő zónájában található reflexpontok masszírozásával. Fontos szem előtt tartani, hogy nem közvetlenül a fájdalmas területet kell masszírozni, a szenvedést okozó szervtől távoli „reflexgomb" viszi véghez a csodát.

 

A reflexológia jótékony hatása idős emberekre

A talpmasszázs különösen jótékony hatású idős embereknél, hiszen megfiatalítja az egész testet, új életre keltve a szerveket és sejteket. A vér áramlása az évek folyamán lelassul. Természetes módon a mirigyek és sejtek eltunyulnak. Új véráramot biztosítva a megfáradt szövetek új életre kelnek, kitisztul a mirigyekből és sejtekből a felgyülemlett méreganyag, és helyreáll a testfunkciók közötti harmónia és egyensúly.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!