Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai akupunktúraakupunktúra pontokakupunktúraakupunktúra kezelés

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Talpmasszázs gyógyító erői

Mire használható a talpmasszázs?

talpmasszázs gyógyító erőiNem csupán megtanít arra, hogyan ismerjünk fel és győzzünk le számtalan betegséget és sajgó fájdalmat, hanem általa megtapasztalhatja, miként hozhat enyhülést a természet gyógyító erőinek segítségével, és sok esetben teljes gyógyulást a reflexmasszázs egyszerű technikájával.

A természet gyógyító erejének alkalmazásával helyreállítható a mirigyek működése, a szépség és az egészség. „A fiatalság forrása önmagunkban keresendő."

A talp vagy a tenyér bőre alatt megbújó megfelelő reflexpont megnyomásával és néhány másodperces masszírozásával szinte azonnal enyhíthető számos fájdalom.

A nagy lábujjak masszírozásával a legtöbb fejfájás szinte azonnal semmivé válik, mivel a lábujjakon találhatók a fej reflexpontjai.

Nem egy ízületi gyulladástól meggörbült kezet és lábat láttam, mely a talpmasszázs eredményeképpen ismét kiegyenesedett, mivel a kezelés ellazította a testet, és helyreállította annak savegyensúlyát.

A reflexológia munkába állítja a természet gyógyító erőit szívelégtelenség esetén.

Szinte azonnal megszünteti az aranyeres fájdalmakat.

Rendkívül rövid idő alatt meggyógyítja a torokfájást.

Lelassítható vele az öregedés és szenilitás folyamata. A talpmasszázs megfelelő alkalmazásával újra aktiválható a szervezet természetes sejtregeneráló és fiatalító folyamata, és új életet hozhat a szenilitásban szenvedőknek.

Enyhíthető a test idegi feszültsége és jobban fog aludni. Enyhítheti mások fájdalmát és betegségét a reflexológia áldott hatása által.

Javul a vérkeringés és felgyorsul a sejtek oxigénellátása. A reflexek megfelelő masszírozása által a szervezet önmaga állítja helyre természetes egyensúlyát.

Megismeri majd az egyes mirigyek kapcsolatát, valamint az egészségre, a mentalitásra, az életre gyakorolt hatását.

A reflexológia óriási előrelépést jelenthet az egészséges élet felé vezető úton. A talpmasszázs alkalmazásának előre haladásával minden egyes nyomáspont egy újabb lépés a jó egészség ösvényén.

 

Hogyan lehetséges ez?

A reflexológiához nincs szükség gyógyszerekre vagy kapszulákra, különleges diétára (kivéve ahol erre külön felhívjuk a figyelmet), vagy különleges műszerekre; sőt mi több, a módszer minden korosztály esetében alkalmazható. A gyógyító erőket olyan energiaáramlatok (chi) szabadítják fel, melyek egész testünk egyensúlyát és energiáját biztosítják. Ez az életenergia felelős egészségi állapotunk javulásáért azáltal, hogy csökkenti a feszültséget és a fájdalmat, valamint fokozza a testi funkciók erejét. A talpmasszázs az egyik leggyorsabb és legtermészetesebb módja a kínok enyhítésének, valamint az energia és a jó egészség helyreállításának, negatív mellékhatások nélkül.

A talpmasszázs megszabadítja a betegségtől és szenvedéstől, a fájdalomtól való félelemtől, amennyiben megfelelően alkalmazza.

 

Ha mélységében is megismeri a reflexológia hatalmas erejét, bizonyára nagyra értékeli majd, miként járul hozzá a testi és szellemi jóléthez, hogyan hozza egyensúlyba a szervezet minden működését, és miként segíti elő annak jelentős öngyógyító képességét! Megtapasztalja majd a gondolatok egészségre, szépségre és boldogságra gyakorolt hatását. A boldogság egészség és szépség. A szomorúság, a düh és a félelem feszültséget kelt, mely betegséghez és gyors öregedéshez vezet. A reflexológia eloszlatja a feszültséget!

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!