Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Hasnyálmirigy betegségek - lelki okai

hasnyálmirigyA hasnyálmirigyből az emésztő enzimek a nyombélbe, a hormonok, pedig a véráramba jutnak. A hasnyálmirigy által termelt hormonok: az inzulin, a glukagon. Az inzulin a vércukorszintet csökkenti, a glukagon emeli azt. Az emésztő enzimek a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok emésztését segítik. Ha ez a szervem beteg, annak cukorbetegség vagy alacsony vércukorszint lehet a következménye. A hasnyálmirigy a szeretet kifejezését és integrálását, és az ezzel ellentétes érzelmekkel (például düh) való szembenézés képességét jelképezi. Ha olyan helyzetet élek meg, amelyet nagyon nehezen nyelek le, vagy nagyon undorítónak tartok, akkor még hasnyálmirigyrákot is kaphatok. A hasnyálmirigy az életörömömhöz és a köldökcsakrához kapcsolódik, amely a szegycsont aljánál található, pár centiméterrel a köldök felett.

Amit tenni kell!

Tudatosítanom kell magamban a szükségleteimet, és utána kell mennem azoknak a dolgoknak, amelyeket el akarok érni. Nincs szükségem mesterséges stimulánsokra (drogok, szexualitás), csak meg kell tanulnom, szeretni magamat olyannak, amilyen vagyok, és időnként „kis örömökkel" jutalmaznom magamat.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!