Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Végbéltályog - lelki okai

végbéltályogA végbélnyílás körül nem ritka a tályog kialakulása sem. A végbéltályogot a végbél és a végbélnyílás körül kialakult bakteriális fertőzés okozza. A tályog gennyes gyulladás, amely rendszerint gömb alakban terjed egy központi gócból, amelynek területén elpusztulnak a sejtek és a szövetek, és egy gennyel telt üreg, a tályogüreg alakul ki.

A tályog felgyülemlett genny, és felhalmozott frusztrációkat és dühöt jelent. Olyan helyzethez kapcsolhatjuk ezeket az érzéseket, amelyeket nem akarok elengedni (végbélnyílás). Sokszor, amikor még akaratom ellen is visszatartom magam, ez nem sikerül. Ez a tályog mindenesetre ki fog fakadni.

Lehetséges, hogy haragszom saját magamra, mert nem akarok szakítani olyan mentálisan berögzült gondolatokkal, amelyek károsak jelen életemre. Az is lehet, hogy bosszúvágyat érzek egy múltbéli történéssel kapcsolatban, vagy egy olyan személy kapcsán, akinek nem vagyok képes megbocsátani. Ez az elváltozás azt üzeni számomra, hogy bíznom kell az életben és minden szépségben, ami körülvesz. Rábízom magam valakire vagy valamire, és főként megbocsátok a környezetemben élő embereknek. Átadom magam az életnek, és bízom benne.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!