Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Koszorúér meszesedés (coronariasclerosis) - lelki okai

koszorúér meszesedésKoszorúér meszesedés (coronariasclerosis) esetén a szív kevés táplálékot energia, oxigén kap, az energiaellátást, szolgáló csatornát görcsös összehúzódások fojtogatják. Úgy érezzük, a szív betonpáncéllá kövült, szűkség, szorongás, szorítás és félelem. Angina érzése szorult helyzetbe kerülni, a bal női oldal yin segélykiáltása, megkeményedés, a női oldal kevesebb figyelmet kapott.

A mellkas megkövesedik, kővé dermedt szívünk éhezik, kicsinyesség, megmerevedés. A szívből fakadó érzések áramlása megreked, fennakad és felgyülemlik, túlértékeljük az én és az akarat erőit, dominanciára és teljesítményre törekszünk. Félünk a kritikától és a sikertelenségtől az egó erőinek, és a hatalomvágy áldozatává válunk. Szívügyeink görcse és harca egy megfojtott szív vonaglásai infarktusnál vagy annak közelében.

 

Amit tenni kell!

Vegyük észre, hogy szívünk szenved az életenergia, idő és figyelemhiánytól. Nyugodjunk meg, hozzuk életünket és szívünket összhangba, halljuk meg szívünk hangját, és hallgassunk rá, engedelmeskedjünk szívünk halk rezdüléseinek, halljuk meg szívünk segélykiáltásait a figyelemért a táplálékért kiáltó, éhező szövetek mélyéről. Sírjunk megindítóan, engedjük ki az érzelmi dugót, ne csináljunk szívünkből zsiványtanyát, eresszük ki és engedjük el az érzelmeinket, foglalkozzunk énünk félelmeivel és szorongásaival, és lássuk be, hogy énünk áll az első helyen, és fontosabb számunkra, mint szívügyeink.

Vállaljuk, hogy félünk és gyűlölünk, legyünk következetesek és kemények önmagunkkal, egónkkal és igényeinkkel szemben, alakítsuk ki saját álláspontunkat. Koncentráljunk középpontunkra és az élet lényeges dolgaira, még a síri nyugalom előtt jussunk belső nyugalomra. Ismerjük fel és fogadjuk el gyengeségeinket és sebezhetőségünket. Összpontosítsunk szívünkre, állítsuk szívünket az élet vagy a halál középpontjába, körözzünk és táncoljunk önfeledten középpontunk körül, ismerjük fel alapfélelmünket, vagyis hogy elveszíthetjük önmagunkat, és jegyezzük meg jól, hogy „csak" egónk elvesztése szükséges ahhoz, hogy önmagunkra rátaláljunk. Legyünk nyitottak a szív igényeire, gyakoroljuk az alázatot, és összpontosítsunk a lényegre.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!