Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Lábfájdalom - lelki okai

lábfájdalomAmikor a lábaimmal vannak problémáim, meg kell állnom, és fel kell tennem magamnak a következő kérdést: Melyik az a jelenlegi vagy a jövőben várható helyzet, amely a jövővel kapcsolatos félelmeket kelt bennem? Ellenállok a változásoknak, úgy érzem, „le vagyok bénulva", és annyira meg vagyok ijedve, hogy legszívesebben a „nyakamba venném a lábaimat", azonban valóban ez lenne a megoldás?

Kivel vannak olyan racionális töltetű konfliktusaim, amelyek feszültség és konfliktus forrását jelentik számomra? Minden nappal csak előrébb haladok, fejlődök, és a lábproblémák csak azt jelzik, hogy jelenleg olyan akadályokkal találom magam szemben, amelyeket el kell távolítanom annak érdekében, hogy folytathassam utamat egy boldogabb élet, és egy tökéletesebb egyensúly felé. Bármely is legyen a helyzet, amellyel szemben találom magam, bízhatok magamban, és le kell küzdenem a változásokkal szembeni ellenállásomat.

 

 

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!