Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Szél-meleg szindrómák

szél-meleg szindrómaA szél-meleg okozta tünetek melyek közül a bőrkiütés és a láz az egyik legjellemzőbb – igen összetettek. Sok gyermekbetegség, többek közt a rubeóla, a bárányhimlő és a kanyaró is a szél-meleg kategóriába tartozik. A szél-meleg szindróma legjellemzőbb tünetei a következők: enyhe hidegrázás, magas láz, kiszáradt száj és torok, szomjúság, vörös szín a nyelv hegyén és szélein (esetleg sárgás lepedékkel együtt), a szokásosnál gyorsabb, lebegő pulzus, illetve egyes esetekben bőrkiütések. A szél-meleg problémák olyan krónikus bőrbetegségekben is megnyilvánulhatnak, mint az ekcéma vagy az akne.

 

A megfázás további fajtái

A szél-hideg és szél-meleg hatáson kívül a megfázás és a kisebb fertőzések az egyes évszakokhoz kapcsolódó „gonoszok”, például a nyári hőség és a nedvesség együttes jelenléte miatt is kialakulhatnak. Emellett a belső tényezőknek is fontos szerepük van, hisz ha az életerő meggyengül, a szervezetet sokkal könnyebben megzavarhatják a külső tényezők.

 

Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!