Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Tűz elem

tűz elemA tűz az emberi természet és lét isteni minőségét szimbolizálja. Boldogság, öröm, fény, és melegség, amikor a fény megtöri az árnyékot, eloszlatja a sötétet, a tűz minősége felemelő.

Fa tűz típusú emberek természetes vezetők, akik inspirálni képesek másokat, lojalitást, odaadást ébresztenek másokban. A tűz eleme a szív, mely az érzelmek központja, a szív felelős a másokkal való kommunikációért. A tűz emberei tehát könnyen és jól kommunikálják érzéseiket, gondolataikat.

A szívhez kötődő érzelmi aspektus nagyon érzékeny a környezeti hatásokra. A tűz képes túl erősen és hevesen égni, vagy éppen kialudni, ha nincs megfelelően táplálva. A társas kapcsolataink iránti szükséglet túlzott aktivitáshoz vezethet. A szív a lélek (Shen) háza. A

Shen nyugalmat és pihenést kíván, csak így lesz benne harmónia. Ellenkező esetben az eredmény álmatlanság, alvási problémák, idegesség, aggódás.

 

tűzelemJellemzők:

Szív és Vékonybél, nyár, növekedés, keserű íz, az arc színe, nyelv, beszéd, vörös szín, nevető hanghordozás, forró környezet.

 

Érzelmek:

Boldogság, szeretet, izgalom, élvezet, szerelem, öröm, izgalom, képzelet,         aggodalom, mániás hajlamok.

 

Fogékonyság:

Aggodalom, túlstimulálás, rossz keringés, érrendszeri problémák, nyugtalan alvás, álom, gyenge memória, túl sok beszéd, rossz kommunikáció, hyperaktivitás.

 

Javasolt ételek:

Olajos hal, keserűsaláták, mint endívia, gyermekláncfű, levelekből és virágokból készült teák.

 

Nem ajánlott ételek:

Stimulánsok, mint kávé, cukor, erősen fűszeres ételek.

 

Teendők:

Olyan tevékenység, amiben lábainkkal a, földön állunk (pl. kertészkedés).

Vezetési képességek minősége, empátia, együttérzés.

Korai lefekvés

 

Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!