Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Tűz elem

tűz elemA tűz az emberi természet és lét isteni minőségét szimbolizálja. Boldogság, öröm, fény, és melegség, amikor a fény megtöri az árnyékot, eloszlatja a sötétet, a tűz minősége felemelő.

Fa tűz típusú emberek természetes vezetők, akik inspirálni képesek másokat, lojalitást, odaadást ébresztenek másokban. A tűz eleme a szív, mely az érzelmek központja, a szív felelős a másokkal való kommunikációért. A tűz emberei tehát könnyen és jól kommunikálják érzéseiket, gondolataikat.

A szívhez kötődő érzelmi aspektus nagyon érzékeny a környezeti hatásokra. A tűz képes túl erősen és hevesen égni, vagy éppen kialudni, ha nincs megfelelően táplálva. A társas kapcsolataink iránti szükséglet túlzott aktivitáshoz vezethet. A szív a lélek (Shen) háza. A

Shen nyugalmat és pihenést kíván, csak így lesz benne harmónia. Ellenkező esetben az eredmény álmatlanság, alvási problémák, idegesség, aggódás.

 

tűzelemJellemzők:

Szív és Vékonybél, nyár, növekedés, keserű íz, az arc színe, nyelv, beszéd, vörös szín, nevető hanghordozás, forró környezet.

 

Érzelmek:

Boldogság, szeretet, izgalom, élvezet, szerelem, öröm, izgalom, képzelet,         aggodalom, mániás hajlamok.

 

Fogékonyság:

Aggodalom, túlstimulálás, rossz keringés, érrendszeri problémák, nyugtalan alvás, álom, gyenge memória, túl sok beszéd, rossz kommunikáció, hyperaktivitás.

 

Javasolt ételek:

Olajos hal, keserűsaláták, mint endívia, gyermekláncfű, levelekből és virágokból készült teák.

 

Nem ajánlott ételek:

Stimulánsok, mint kávé, cukor, erősen fűszeres ételek.

 

Teendők:

Olyan tevékenység, amiben lábainkkal a, földön állunk (pl. kertészkedés).

Vezetési képességek minősége, empátia, együttérzés.

Korai lefekvés

 

Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!