Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Szexcsakra-színterápia

szexcsakra színterápiaA szexcsakra színe a narancssárga átmenet a sárga és a vörös szín között. Élénkítő, de nem annyira agresszív, mint a vörös. A narancssárga a siker, a dinamizmus színe. Az emberi energiamezőt feltöltve, a fizikai energiát tudati bölcsességgel párosítja. Elősegíti a koncentrálóképességet, vidám, nem erőszakos depresszió ellenes, immunrendszert aktiváló, meleg és aktív szín.

Narancsszínnel kiválóan gyógyítható az étvágytalanság és a kóros fogyás, de jól hat bizonyos emésztési zavarok, pl. székrekedés esetén is. A mirigyrendszert is mozgósítja, egyértelműen hat a lépre, ezáltal kedvezően befolyásolja a vértestecskék lebontását és a nyirokkeringést. A krónikus és heveny légcsőhurut is nagyon kedvezően reagál a narancsszín-besugárzásra. Az immunrendszert egészében erősíti, ezzel együtt a test összes öngyógyító erejét. Műtétek előtt és utáni állapotoknál, pajzsmirigy alulműködés és egyéb hormonzavaroknál nagyon ajánlott szín. Baleseteknél, izommerevedési zavaroknál, bőrbetegségeknél, emésztési zavaroknál, sőt kozmetikában is lehet vele "orvosolni". Általában ösztönző hatása van. Depresszió, pesszimizmus és ernyedtség esetén a legfontosabb szín.

Az örömöt, az együttlétet és a női érzékiséget képviseli. Kínában a filozófiatudományok színe, a szemlélődésé, a beteljesülésé, a boldogságé. Az azték kultúrában az élelem jelképe, kötődve fő táplálékukhoz, a kukoricához. Indiában a bátorságot, áldozatkészséget fejezi ki.

 

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!