Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Malária - lelki okai

maláriaA malária (régies nevén: váltóláz) az Anopheles szúnyog nőstényei által terjesztett kórokozók által kiváltott betegség. A világon népbetegségnek számít, főleg trópusi vidékeken fordul elő.

A fertőző szúnyogcsípés után általában 10-35 nappal később jelennek meg a tünetek. A lappangási idő változó, de legalább 6 nap. Kezdetben hőemelkedés, izomfájdalmak, fejfájás, hidegrázás, rossz közérzet a jellemző.

A malária igen magas lázzal jár. Egy ember vagy szituáció ellen irányuló kritika vagy elfojtás következményeként jelenik meg. Gyakran olyan szituációról árulkodik, amelyben egy általam szeretett embertől vagy tárgytól kellett elválnom. Harag, neheztelés és ellenérzés kerítettek hatalmukba, s az elmém örömét leli ezeken a számomra kártékony érzéseken történő rágódásban. Azért, hogy ettől a magas láztól megszabaduljak, befelé kell fordulnom, és ki kell engednem a feszültséget, így megoldhatom a helyzetet.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!