Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Gyomorrák - lelki okai

gyomorrákRossztermészetű daganatképződés a gyomorban. A belső szervekben előforduló rákdaganatok között leggyakoribb, inkább férfiakat támad, meg mint nőket, és pedig főleg a 60. életév körül, 30-on alul rendkívül ritka. Kockázati tényezői közé tartoznak étkezési szokások (füstölt húsok, sok állati eredetű zsír és kevés növényi rost fogyasztása), a dohányzás és az alkoholfogyasztás, immunhiányos állapotok

Ha gyomorrákban szenvedek, akkor tudatosítanom kell magamban, hogy mi az a „falat", ami nem akar lecsúszni, mi azaz élethelyzet, amelyet nem birok megemészteni. A helyzetet, amit nem bírok lenyelni, igen intenzív módon élem meg. „Iszonyatos, amit velem tettek, amit el kellett viselnem!" Még csak nem is éreztem, hogy valami készül! Ez a mondat kifejezheti azt, amit jelenleg épp megélek. Fontos, hogy megvizsgáljam ennek a helyzetnek a miértjét, és azt, milyen tanulságokat kell levonnom, hogy „elüljön a vihar", és a rákbetegség megszűnjön. Csak nyertesen kerülhetek ki a „játszmából" ha hagyom, hogy a dühöm és a bosszúságom elmúljon, és ha azokat elfogadással és bocsánattal helyettesítem.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!