Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Albinizmus - lelki okai

albinizmusAlbinizmus vagy pigmenthiány teljes színtelenség a határterületeken bőr. Színtelen élet a szabadság és hatalmi szimbólumok, az antennák, vagyis a haj teljes színtelensége, a lélek ablakának pirosas áttetszősége, mint figyelmeztető jelzés. A fehérnek, azaz az egység színének kizárólag testi szinten történő megvalósulása, ahelyett hogy a tudat szintjén jelenne meg, a páciens nincs tisztában az élet poláris mivoltával, megmaradt a magzati, paradicsomi állapot ártatlanságában, az életszerű dolgokat fenyegetésnek tekinti (a napfény elől való menekülés a leégéstől való félelem következtében).

 

Amit tenni kell!

A páciensnek meg kell tanulnia odafigyelni a külső behatások alapvető ellentmondásaira, az ellentétek (legyen az „forró vagy jéghideg") bevitele a mindennapokba. Tudatos szinten is megfelelni a fehérnek, az egység színének (amely minden színt tartalmaz egyszerre), belső világosság, távolabbi cél az ellenpóluson, kinyílni az élet összes színére és színárnyalatára.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!