Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Bélgyulladás - lelki okai

bélgyulladásBélgyulladásnál konfliktusok az emésztés a világ megemésztése körül, különösen az analízis, elemzés és az asszimiláció a dolgok közötti különbségtétel, illetve azok befogadása között a vékonybél területén, alvilági utazás vastagbél, agresszív konfliktushelyzet a bélrendszerben, hogy mit fogadjon be, és mit vessen ki magából. Tudati szinten ez a konfliktus túlságosan is óvatos és félelemmel teli módon jelenik meg.

 

Amit tenni kell!

Bátor, harcias fellépés olyan témakörökben, amelyek bebocsátást kérnek az életünkbe, offenzív összeütközés saját árnyainkkal, pl. a Colitis ulcerosa esetében, bátorság ahhoz, hogy az adott életfeltételeinkhez megfelelően tudjunk alkalmazkodni. Megtanulni nyíltan és bátran „igent" és „nemet" mondani, az emésztés azt is jelenti, hogy különválasztjuk a salakanyagokat és az értékes táplálékot, vagyis meg kell tanulnunk, hogy mi a jó számunkra, és mi nem az. Nyíltan befogadni a „betérőt", legyen az akár testi, akár lelki táplálék; bátor utazás belsőnkbe, árnyaink birodalmába.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!