Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Kullancscsípés - lelki okai

kullancscsípés borreliosisA kullancscsípés borreliosis által terjedő, baktérium okozta fertőzés. Eleinte a bőr a határ a külvilág felé, kapcsolat, gyengédség, bármely része érintett lehet, majd egy nyugalmi fázis után a fertőzés átterjed az egész szervezetre, bizonyos szervekre és az idegekre. Egy alattomos és életveszélyesen mérgező kis „vámpír" harapása, kezdeti harc a felszínen, amely később továbbterjed más területekre, és megtámadja a szervezet információs rendszerét idegrendszert is.

 

Amit tenni kell!

El kell kezdenünk foglalkozni a plútói princípiummal, és engednünk kell a „tarantellapók csípésének", saját alattomosságunk tudatosítása. A látszólag felületes konfliktusok megvizsgálása, milyen mélyen rejlő problémák húzódnak meg mögöttük, szembenézni azokkal a „mellékes" tényezőkkel, amelyek „az idegeinkre" mennek. Önszántunkból juttatni azoknak, akiknek szükségük van az életenergiánkra kis áldozathozatal formájában, ahelyett hogy mi magunk válnánk az energiát igénylők áldozatává, és mellékhatásként még nagyobb konfliktusokba keverednénk. A buddhista szerzetesek is áldozatot mutatnak be a segítőkész, de veszélyes, ártani is tudó szellemeknek. Megbékélés a plútói „halj meg, és szüless újjá" elvvel, amely képes a végsőkig harcolni, „az utolsó csepp vérig", anélkül hogy bárkire is tekintettel lenne, önszántunkból nem kímélni magunkat, és abból az egyszerű és egyetemes elgondolásból kiindulni, hogy úgysem „úszunk meg" semmit, mindenre fel kell készülni.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!