Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Fülgyulladás, fülfájás - lelki háttere

fülfájás fülgyulladásFülgyulladás, fülfájás agresszív konfliktus, amely a hallás, a meghallgatás és az engedelmesség témáiban kulminál, leginkább gyermekeknél fordul elő abban az életkorban, amikor engedelmességet tanulnak. Aki nem akar hallani, annak meg kell tanulnia érezni. Hirtelen kezdődő fülfájás a hallószerv segélykiáltása, láz a test immunrendszerének általános mozgósítása. Nagyothallás nem akarunk hallani, nem akarunk engedelmeskedni, nem bírom tovább hallgatni. Dobhártyaszakadás gennyfolyással a dobüregben lévő túlnyomás felszabadítása, hiányzik a készség, hogy valakit meghallgassunk, hogy kinyissuk a fülünket.

 

Amit tenni kell!

Az érintett szülőknek is, hiszen a gyermekek problémái gyakran a szülők problémáját tükrözik, járjuk körül tüzetesen a hallás, meghallgatás, engedelmesség témakörét. Minden lelkierőnket vessük be annak érdekében, hogy engedelmessé váljunk, tanuljunk meg engedelmeskedni a belső hangoknak, de a külsőknek is. A fület zárjuk be kifelé, és nyissuk meg a belső hangok számára, fedezzük fel tudatunk új rétegeit, találjuk meg az öntudat és az alkalmazkodás közötti középpontot. Halljuk meg a külső és a belső hangokat, és engedelmeskedjünk nekik.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!