Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Fülzúgás (tinnitus) - lelki háttere

fülzúgás tinnitusFülzúgás (tinnitus) esetén megoldatlan belső problémák, stresszes állapotok. A zajokat belülre visszük, túl sok a gond, a munka, vészcsengők, szirénák, nem védekezünk, mindent egyedül magunkban oldunk meg. A csend utáni vágy ezen a tüneten keresztül végre tudatossá válik.

 

Amit tenni kell!

Legyünk hangosak, képviseljük saját álláspontunkat, mutassuk ki agressziónkat, tanuljunk meg befelé figyelni, engedjünk a kényszernek, és hallgassunk saját belső hangunkra a fülünkben lévő kis manóra, és béküljünk ki vele. Ne foglalkozzunk a nagyothallással, és kevésbé figyeljünk kívülre, keressük a külső csendet, hogy el tudjuk viselni a belső lármát. Meditáljunk, hogy elérjük a belső és külső békét. Hallgassunk a belső hangra is, és engedelmeskedjünk neki, hagyjuk, hogy magunkra hagyjanak, legyünk összhangban belső zenénkkel, amely szferikus zene, tehát isteni dallam, a belső nyugalom égető szükségét megfelelő lelkigyakorlatokkal elégítsük ki, váljunk önmagunkká.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!