Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Lábizzadás - lelki okai

lábizzadásLábizzadás esetén bűzös verejtékezés a gyökereken keresztül, így akarjuk leadni a felgyülemlett felesleget. A belső bűz előtör a test mélyéről, a modern tornacipők, amelyeket viselőik tartósan használnak, még inkább elősegítik a lábizzadást. Viselőik mindig sportosan, fiatalosan szeretnének megjelenni, de közben nem veszik észre, hogy pocsolyában állnak. Méregtelenítés a gyökereken keresztül, a szag által jelöljük ki saját territóriumunkat, mintegy eltávolítva másokat a környezetünkből, hiszen a büdös láb elijeszti a közeledőket, továbbítjuk az üzenetet, hogy valami bűzlik a saját gyökereinknél. Mélyen elnyomott elfojtott félelem a bizalom hiánya, félelem attól, hogy egyáltalán képesek leszünk-e átvészelni az életet.

 

Amit tenni kell!

Fokozott méregtelenítés más utakon, például a beleken, a vesén és a bőrön keresztül szauna, izzadás, sportolás után. Saját területeinket kellemesebb módon kijelölni, mesterséges illatokkal, az egész teret betöltő kisugárzással stb.. Inkább kinyitni a szánkat, és keményen kiállni, mint alattomosan tudattalanul bűzölögni. Egyéb, tudatosabb módszerekkel például verbálisan távol tartani a nemkívánatos személyeket saját territóriumunktól. A mezítláb járás szellőzteti a lábat, és eltünteti a kellemetlen szagokat, egészségesebb és őszintébb kapcsolatot kialakítani földanyánkkal. Belső tisztaság és világosság, méregtelenítés minden szinten, az egészséges emberen az utoljára elfogyasztott gyümölcs illata érződik, erős kisugárzás, kibékülés földanyánkkal.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!