Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Pajzsmirigy túltengés - lelki háttere

pajzsmirigytúltengésPajzsmirigy túltengés esetén növekedési és fejlődési kényszer, a haladásra, a távlatok elérésére irányuló túlzott akarat allergiás, fojtogató érzés a nyakban. Csillapíthatatlan életvágy, égető becsvágy, túlzott teljesítménykényszer, túlvállalás, az élet habzsolása, félelem, hogy valamiről lemaradunk. Folytonos, fokozott készenléti állapot, az autoritással kapcsolatos konfliktus, önmegtagadás, a csalódott gyermek, függőségre való hajlama, szorító helyzetek félelemmel teli elhárítása, érzelmek visszaszorítása, elnyomott halálfélelem.

 

Amit tenni kell!

Pajzsmirigy túltengés esetén a részben tudattalan fejlődési, kiteljesedési vágyak tudatosítása és átalakítása. Lendületbe hozni az életet, felgyorsítani a tempót, teljes szívből lábra kelni, útnak indulni; ébernek lenni. Minden lehetőséget nyakon csípni, vállalni a harcot a csúcsra jutásért, felvenni a konkurencia harcot a tekintéllyel szemben.

Felvállalni önmagunkat és önző vágyainkat, felismerni az ellentmondást a halálfélelem és a túlzott teljesítménykényszer között. Pszichoterápia, a magasröptű álmokat a realitás talaján megvizsgálni, a lelki csomókat kibogozni, amelyek elválasztják egymástól a fent, és a lent régióit. Beismerni az élettől való félelmet, és csatát nyerni ellene. Független döntéseket hozni, az élet lehetőségeiből nagykanállal meríteni, azt az erőt, amely a betegség képében tombol, átültetni az életért folyó harcba.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!