Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Rekeszsérv - lelki okai

rekeszsérvA rekeszsérv viszonylag gyakori betegség, a reflux betegség egyik előidézője. A mellkasi és a hasi szerveket a rekeszizom választja el egymástól. A rekeszsérv az, az állapot, amikor a gyomor a hasüreg és mellüreget elválasztó rekeszizom nyílásán keresztül, részben a mellüregbe türemkedik. A felső férfias és az alsó női testrész nem különül el, határozottan egymástól, a poláris területek megrepednek, a lélek (anima) elnyomása, amelynek következtében az elfojtott női pólus kiszolgáltatottá válik. A gyomor által befogadottak visszakerülnek a nyelőcsőbe, a visszafejlődés jelei mutatkoznak.

 

Amit tenni kell!

Engedjük az alsó és a felső részeket, a női yin és a férfias yang jelleget érvényesülni, hogy testünket megszabadíthassuk ettől a feladattól. Engedjük lelkünket szabadon kibontakozni, és biztosítsunk számára elégséges teret, hogy ne kelljen testünknek beszorítania és elfojtania lehetőségeit, hogy felszabadítása érdekében ne kezdjen önálló kezdeményezésekbe rekeszsérv formájában. Legyünk őszinték és önkéntesen fogékonyak a visszafejlődésre. Teremtsünk kapcsolatot a fent és a lent között, a szellem és a lélek között.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!