Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Agyvérzés - lelki okai

agyvérzésAz agyi infarktus mellett a stroke másik formája a vérzéses stroke, amelynek során az agyban vagy az agy körül megreped egy ér, és vér szivárog az agyba, agyra. A vérzés általában hirtelen kialakuló, nagy kiterjedésű, és roncsolja az agyállományt. Ez a betegség az élettel, a változásokkal szembeni ellenállás rendkívüli megnyilvánulása. A vér, az életörömöm szállítója nem képes többé az agy bizonyos részeit oxigénnel ellátni, így ennek a résznek a működése leáll, és bénulás következik be. Ha a küzdelmes élet helyett inkább a halált választjuk, akkor feladjuk a dolgokat, és igent mondunk a bezártságra. Ez a könnyebbik megoldás, és a pusztulás lesz az egyetlen megváltásunk. Vereséget szenvedünk. A bénulás nem engedi a Chi, életenergia és a kreatív erők szabad áramlását. Cselekedeteink korlátozottá válnak.

 

Amit tenni kell!

Ha újra rá akarunk lelni az életet tápláló örömökre, akkor minél előbb nyitnunk kell a megérzéseink és a szeretet télé, az érzéseinket, pedig jobban ki kéne adnunk magunkból. De ami a legfontosabb, bíznunk kell az életben.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!