Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Izomfájdalom - lelki okai

izomfájdalomAz izomfájdalom meglehetősen kellemetlen, de általában mégsem súlyos tünet. Gyakran kíséri a vírusfertőzéseket és pár nap alatt magától is elmúlik.

Az izomfájdalom az izmok fájdalmát, fáradtságát jelenti egy szokatlan megerőltetés következtében, vagy bizonyos vírusos megbetegedések kezdeti szakaszában (influenza, hepatitis). Az izomfájdalom az izmokban létrejött energiablokkolódás következménye. Ez olyan fájdalomhoz köthető, amelyet akkor érzünk, ha egy érzelmi szükségletünk nem elégült ki. Mivel az izmokban elraktározott energia általában egy mozdulat vagy egy gesztus formájában jut kifejezésre, az izmaimban tudat alatt blokkolom ezt az energiát. Egyfajta belső lázadást élek meg (mentális fájdalom), és ezt fizikai, testi szinten ezzel az izomfájdalommal fejezem ki. Meg kell változtatnom a viselkedésemet, helyes irányba kell haladnom lázadás nélkül. A fájdalom több szinten jelenhet meg, a csontfájdalom nagyon mély belső fájdalomról tanúskodik. A lényem legmélyebb részéig hatol ez a fájdalom. Elfogadom, hogy az legyek, aki vagyok, hogy a jelen pillanatban éljek, tudatában annak, hogy az élet kielégíti legfontosabb belső igényeimet.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!