Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Koronacsakra (koponyacsakra) talpmasszázs

koronacsakra (koponycsakra) reflexpontjaTalán láttunk már olyan képeket, melyeken az apostolok, szentek feje fölött glóriát ábrázolnak. Ennél jobban nem is lehetne megmagyarázni a megvilágosodást, amit a koronacsakra (koponyacsakra) kinyílása jelent.

A szentek feje fölött a glória sem más, mint a tökéletesen nyitott energiamező az aura világítása aranylása. Mint tudjuk, mindnyájan ügy jövünk á világra, hogy koponyacsontunk nincs összeforrva a népnyelv szerint, még nem nőtt be a feje lágyunk, ami a koronacsakra kifejezése. Ameddig be nem zárul körülbelül hároméves korig összeköttetésben vagyunk a kozmosszal. Addig bölcsek vagyunk és a bölcsesség a koronacsakrában fészkel, amit ki kell nyitnunk, hogy a napfonatunkban összefolyó tudásunkat a bölcsesség állapotába átalakíthassuk. Ebben a kisgyerekek megelőztek minket. Az a fajta fejfájás, amely olyan, mintha pánt szorítaná össze a fejünket egyszerűen a koronacsakra energia dugója Még a hipofízis különböző betegségei is ilyen koronacsakra blokádokra vezethetők vissza. Miután ez a mirigy az összes hormonális irányító, valamint érzelmileg befolyásolható testi tünet kapcsolóközpontja, ezért a diszharmónia eme legfelső csakra révén hat minden életjelenségre, még a finomszöveti területekre is.

ametiszt kristályA koronacsakra reflexpontjai a hipofízis tájon, a nagylábujjak belső felén találhatók. Ezeket masszírozzuk két percen át egymás után, köröző mozdulatokkal.

A páciens számára a legnehezebb feladat elképzelni, hogy hipofizis területét aranyba foglalja. Az arany a koronacsakra gyógyító színe és az asztrális „utazások kiinduló helye.

A tökéletes rezgésharmóniát e legmagasabb csakránk számára a gyémánt testesíti meg, minden drágakő legértékesebbike, a kristály, pedig azért az ametiszt, mert ennek rezgése azonos a gyémántéval. A gyémánt a tökéletes tisztaságot jelképezi, az ametiszt kristály, pedig erőátvitelre képes. Helyezzünk a csakra energiamasszázs idejére egy ametisztet a páciens nyakára, a koponyához való átmenet helyére.

Nagyon erős, testileg is megnyilvánuló csakra blokádoknál ajánlatos minden harmadik napon masszírozni, nem többször és nem kevesebbszer. Amennyiben a kezelés sarán közben javulás áll be, a masszírozások csak minden kilencedik napon kövessék egymást.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!