Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Elhízás akupresszúra kezelése

elhízás akupresszúraelhízás akupresszúra kezeléseelhízás akupresszúrás pontok

túlsúly akupresszúrázásaAz étkezési magatartás a legtöbb esetben a lelkiállapot tükörképe. A farkasétvágy, ami a leginkább gyötri a túlsúlyos embert, gyakran nem egyéb, mint a szeretet, a gyengédség, a biztonság iránti igény kifejeződése. Ezek már a csecsemők és a kisgyermekek táplálásánál is nagyon fontosak. Az elhízás (adipozitás) gyakran a koragyermekkori étkezéssel kapcsolatos nevelési hatásokra vezethetők vissza. Az eseteknek mindössze 1-2 %-ában okozza hormonzavar az elhízást! A túlsúly fő rizikótényezője a szívinfarktusnak, a cukorbetegségnek (diabétesz), agyvérzésnek, az érbetegségeknek és az emésztési zavaroknak.

Az akupresszúrával a természetes étvágy központokat lehet aktivizálni.

Speciális pont. A kiválasztás speciális pontja a kisujjon (az első ujjperc ízületi árkában). 20 másodpercig kell a pulzus ritmusában a hüvelykujj körmével akupresszúrázni.

A hetes program:

A hátsó barázdát és a harmatos patakot csak reggelenként kell kezelni (ingerlő pontok).

A fogíny pontot és a kialvó tengert, amint éhségérzet támad, minden alkalommal 30 másodpercig kell könnyedén akupresszúrázni.

Az isteni egykedvűséget kiegészítésként lehet akupresszúrázni.

 

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!