Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Prosztata problémák akupresszúra kezelése

prosztata problémák akupresszúrás kezeléseprosztata akupresszúrás kezelési pontjaA prosztata (magyarul dülmirigy) a húgyhólyag kimeneti szakaszánál helyezkedik el, és ez a gesztenye nagyságú szerv körülöleli a húgyvezetéket. Leggyakrabban az okoz panaszt, ha ez a mirigy megnagyobbodik vagy gyulladásba, jön. A prosztata megnagyobbodás összeszűkíti a húgyvezetéket, ennek következménye a gyakori vizelési inger, a vizelet megrekedésével járó nehézségek, vizeletcsepegés, a vizelés közben égető érzés és végül a vizelés lehetetlenné válása. A prosztatagyulladás tünetei: hátfájás, gyakori vizelési inger és vizelési nehézségek. Ez könnyen idültté válhat. A prosztata problémák a lelki életre is kihatnak. Az akupresszúrával meg lehet akadályozni, hogy a panaszok idültté váljanak.

Az energia tengere. Ezt lehetőleg ellazítottan elhelyezkedve kell akupresszúrázni partner segítségével. Szétválasztással és egyesítéssel is nagyon hatásosan lehet befolyásolni.

A 3 Yin találkozási pontja. Harmonizáló hatása van az egész nemi szervi tájékra.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!