Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Kasvirág

kasvirágA kasvirág jótékony hatása, hogy serkenti az immunrendszert, valamint csillapítja az asztmát és az allergiát, és tisztítja a bőrfertőzéseket.

 

Hatásai:

Sebgyógyító, gyulladásgátló, antibiotikus, méregtelenítő, allergiaellenes.

 

Javaslatok:

Megfázás, influenza

A kasvirág az egyik legfontosabb immunrendszer-serkentő, ezért vírusos és bakteriális betegségek legyőzésére egyaránt alkalmas, különösen a betegség kezdetén. Jól használható megfázás, influenza, hörghurut esetén, és a kasvirágból készített főzet különösen hatékony gargalizáló szer torokgyulladáskor.

 

Vírusos betegség

A kasvirág serkenti az immunrendszer működését, ezért különösen alkalmas krónikus gyulladások kezelésére. A vírusos betegségek, okozta fáradtság, kimerültség tüneteinek hatékony gyógyító szere.

 

kasvirág gyökérAllergia

A kasvirág az asztma, magas láz és légúti betegségek gyógynövénye.

 

AIDS

A test immunrendszerére gyakorolt általános stimuláló hatása miatt a kasvirág felmerült, mint az AIDS kezelésében felhasználható gyógynövény. Jelen pillanatban is folynak a kutatások ezzel kapcsolatban.

 

Húgyúti fertőzés

A kasvirág más antiszeptikus gyógynövénnyel, például az illatos rutával együtt használva jól gyógyítja a vese- és húgyúti fertőzéseket.

 

Figyelmeztetések és ellenjavallatok:

Nagyobb adag néha szédülést és hányingert okoz.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!