Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Kínai angyalgyökér

kínai angyalgyökérJótékony hatásai, hogy a kínai angyalgyökér javítja a vérkeringést, és az emésztést. Szabályozza a menstruációs ciklust, és csillapítja a fájdalmakat, továbbá a vérszegénység ellenszere.

 

Hatásai:

Vértápláló, görcsoldó, nyugtató, elősegíti a menstruációs vérzést.

 

Javaslatok:

Vérkeringés

A „melegítő" gyógynövényként ismert kínai angyalgyökér javítja a has, a kéz és a láb vérkeringését. Jótékonyan hat az emésztésre, és dunsztkötésként gyógyítja a tályogot és a kelést.

 

Vértápláló

Kínában vértápláló hatásáról híres gyökér forrázata vérszegénység és vérveszteség tüneteinek kivédésére alkalmas, mint amilyen a sápadt arcszín, remegés és csökkent életerő (chi). Kutatások igazolták, hogy az egész növény erősíti a májfunkciókat.

 

Menstruáció

A kínai angyalgyökér ideális erősítőszer olyan nők számára, akik menstruációs fájdalmaktól szenvednek, és akiket vérszegénység fenyeget, mivel az angyalgyökér szabályozza a véráramlást és a méh összehúzódásait. Tablettaként szedve a nők számára hasznos napi táplálék-kiegészítő lehet az erőnlét fokozására.

 

Meddőség

Mivel az angyalgyökér erősíti a méhet, a meddőségben szenvedőknek is hasznára lehet. Vagy táplálék-kiegészítőként, vagy a gyökerekből készült főzetet kell naponta fogyasztani. Ezen felül szülés utáni általános gyengeség ellen is szedhető.

 

Figyelmeztetések és ellenjavallatok:

Terhesség alatt nem szedhető! Cukorbetegek sem fogyaszhatják!

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!