Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Réti legyezőfű

réti legyezőfűA réti legyezőfű hatékonyan csillapítja a gyomorpanaszokat. Továbbá enyhíti az izületi gyulladással járó fájdalmakat. Hatásosan kezeli a hasmenést és a bélproblémákat.

 

Hatásai:

Gyulladásgátló, reumaellenes, összehúzó, vizelethajtó, csökkenti a gyomor fájdalmakat.

 

Javaslatok:

Gyomorrontás

A réti legyezőfű gyomorrontás és gyomorégés gyógyító szere, gyógyítja és csökkenti a gyomorsavtúltengést, valamint csillapítja a gyomrot. A réti legyezőfű gyakran még hatásosabb édesgyökérrel keverve.

 

Hasmenés

A réti legyezőfű biztonságos gyógyító szere a hasmenésnek, amelyet gyerekeknél is nyugodtan használhatjuk, és más gyógynövényekkel együtt is jól alkalmazható bélproblémákra.

 

réti legyezőfű virágaReumás izületek

A gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szalicilsavat először ebből a növényből

nyerték, és az 1899-ben először előállított aszpirin előfutárának számít. Hatásosan nyugtatja az izületi és reumás fájdalmakat, mely gyulladáscsökkentő hatásának köszönhető, és annak, hogy képes a test savszintjét csökkenteni, és ezzel gyógyítja az izületeket.

 

Lázas meghűlés

A középkorban „mézborfű"nek nevezték a réti legyezőfüvet, mivel fűszeres mézbornak használták régóta Európa nagy részén a népi gyógyászatban. A forrázatot lázas meghűléses állapot és influenza tüneteinek kezelésére isszák.

 

Figyelmeztetések és ellenjavallatok:

Aszpirinre allergiások ne használják!

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!