Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Terhességi problémák - lelki okai

terhességi problémákBár a terhesség alapjában véve gazdagító és vidám dolog, félelmetes is tud lenni a számtalan gond, kétség, félelem és aggodalom miatt, amelyeket főleg az első terhességénél él meg az ember. Ezek a rejtett érzések megtalálják a kifejeződési formáikat, ha én, leendő anyaként nem tudok azoknak verbálisan hangot adni. Néha a megoldásra váró kihívások olyan nehéznek tűnnek az én teherbírásomhoz képest, hogy tudat alatt elutasíthatom a gyermeket. Íme, egy-két példa a terhességi bajok közül. A gyomorégés arról tanúskodik, hogy nehezen nyelem le a történések valóságát, a szorulás, székrekedés, az elengedéstől való félelmemre világit rá, arra, hogy megpróbálom a dolgokat a jelenlegi állapotukban megtartani, tudatában annak, hogy a gyermek érkezése nagy változásokkal jár az életemben. Egy fájdalmas ülőideg az élet által elém sodort új irányba történő előrehaladástól való félelmemről árulkodik, egy terhességi diabétesz a jelen időszakban megélt szomorúság következménye.

Az is lehetséges, hogy elégedetlen vagyok, hogy félek attól, a testem változásai miatt majd elutasítanak.

Amit tenni kell!

Megtanulok, bízni, és elfogadom, hogy minden eszközöm megvan arra, hogy ezt a csodálatos tapasztalatot harmóniában és örömben élhessem meg.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!