Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Szoptatási problémák - lelki okai

szoptatási problémákSzoptatási problémák az anyára vonatkozóan hiányzó készség a gyermek táplálására, nem akar többet adni magából, illetve abban az esetben, amikor az anya nem hajlandó abbahagyni a gyermek szoptatását. Nem hajlandó a fejlődés útjára engedni a gyermeket, meg akarja tartani magának, mint csecsemőt.

Szoptatási problémák a gyermeknél, az anyatej elutasítása, illetve ha a gyermek nem akarja abbahagyni a szopást, az egyetlen módszer arra, hogy megkaphassa az anyát nyugodt állapotában, és csakis magának.

 

Amit tenni kell!

Szoptatási problémák esetén megbékélés a tápláló anya szerepével, saját gyermekiségünkkel, valamint a gyermek apjával, és annak igényeivel. Saját tudati hiányosságaink feldolgozása, ha a gyermek elutasítja a szopást, az eredetileg elutasított gyermekek így fejezhetik ki saját elutasításukat. Az elutasítás, amit az anya gyermekétől ezen a módon megtapasztal, gyakran csak az életláncolatok folyamatában ismerhető fel, és fogadható el. Felismerni és megteremteni azt az élethelyzetet, amelyben mindenkinek jut elég.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!