Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Csecsemőmirigy problémák - lelki okai

csecsemőmirigyAz agyalapi miriggyel és a pajzsmiriggyel együtt a csecsemőmirigy meghatározza a test alakját és nagyságát is, szabályozza a mellékveséket és az ivarmirigyek funkcióját. Ezen kívül a szervezet ellenálló rendszerének legfontosabb központi szerve, amely a T-limfocitákat termeli (ezek ismerik fel a betolakodókat). A csecsemőmirigy közvetlenül a szív energiaközpontjához kapcsolódik, amelyet szívcsakrának is nevezünk. Aktivitása a kor előrehaladtával csökken. A csecsemőmiriggyel kapcsolatos problémák hátterében az áll, hogy valami olyat vettek el tőlem, ami az enyém volt. Ez lehet munka, társ, vagy akár anyagi természetű, mint például egy tárgy. Kivették a falatot a számból! Így egy pillanatig védtelennek éreztem magam, mivel nem tudtam, hogyan reagáljak. Rá kell ébrednem arra, hogy állandó védelem alatt állok a mindennapokban. Értékelnem kell azt, amim van, mert az élet, folyamatos mozgás.

Ami ma az enyém, holnap lehet, hogy már nem, és amit holnap megkaphatok, ma még elérhetetlen. Ám minél inkább képes vagyok elszakadni az anyagi világtól, annál szabadabbá válok!

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!