Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Homlokcsakra-koronacsakra-színterápia

homlokcsakrakoronacsakra színterápiaA lila a homlokcsakra és a koronacsakra színe, inspirációs, meditációkészség-javító, belső megtisztulást segítő szín. A misztikus lila azoknak az embereknek nyújt hathatós segítséget, akik fokozottan veszik igénybe intuitív képességüket a mindennapok során. A lila a spiritualitás színe.

A fejtetővel és a koronával (koronacsakra) áll kapcsolatban, energizálja az agyalapi mirigyet, serkenti az agy felső részét és az idegrendszert. Szellemileg nyugtató, gyulladásgátló, görcsoldó. Inspirációs hatásánál fogva elősegíti a meditációt és a vizualizációt. Csökkenti a pangást az orr melléküregben, enyhíti a fejfájást, az asztmát és a gennyes hörghurutot és olyan betegségekben is segíthet, mint a sclerosis multiplex. Az ideges eredetű zavarokra, lelki kimerültségre és hasonló panaszokra nagyon jó a lila szín. Fizikai hatását tekintve hipnotizáló, kikapcsoló, nyugtatóan hat az idegekre, ezért epilepsziásoknak, álmatlanságban szenvedőknek kifejezetten jót tesz. Feledékenységre, fejfájásra, isiászra, lumbágóra is hatásos. Segíthet kezelni a neurózist és a skizofréniát. E szín a magabiztosságot, a hatalmat és a távolságtartást képviseli. Mint a narancs kiegészítő színe a nyirokkeringésre is serkentően hat.

A lila szín kerülendő mentális betegségek vagy alkohol és drog problémák esetén.

 

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!