Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Köldökcsakra masszírozása

köldökcsakra reflexpontjaVegyük kezünkbe a bal és jobb lábat, s masszírozzuk két percig, egyszerre mindkét lábon a köldökcsakrát (napfonatot) Fontos azonban, hogy a páciens vizualizálja a sárga színt. Egy napraforgót, vagy magát a Napot igazán mindenki könnyen el tudja képzelni. Csodálkozni fogunk, ha a páciensek, akik valóban a hasi tájra koncentrálva vetítik maguk elé a látott képeket, micsoda érzésekről fognak beszámolni!

A köldökcsakra zavarai a testben többféle módon észlelhetőek: pl. gyakori teltségérzés és bélrenyheség, de olyan terhelő betegségjelek, mint a fekélyes vastagbélgyulladás, a krónikus gyomorhurut és egyéb gyomorpanaszok.

citrin kristályA köldökcsakra (napfonat) őstudásunk gyűjtőközpontja, de félelmeink is visszatükröződnek benne. Ki ne ismerné a híres pangó érzést a gyomorszájnál? Ezáltal jelentkezik a köldökcsakra.

A napfonat lelkünk szemetesládája, és ez a magyarázata annak, hogy az energia-masszázs alatt fellépnek a régi, elfojtott, elhantolt érzések mindaz, amit az ember valaha lenyelt ezzel kiváltják a heves, de feloldó sírást. citromolajA páciensnek joga van a könnyeihez, ezért hagyjuk egyedül fájdalmával. A talpmasszázst folytassuk nyugodtan tovább, ne kíséreljük megnyugtatni vagy elterelni a figyelmét, kezeljük egyenletesen tovább. Néhány perc múlva a paciens megnyugszik, s bár kimerültnek, de megkönnyebbültnek és ellazultnak fogja érezni magát. Segítsük a kezelést, a tisztítást a köldökcsakra gyógykövével, a citrin kistállyal, ez a rezgés a legjobb eme csakra számára. Helyezzük a követ tenyérnyire, a köldök fölé, aminek intenzív melegét a paciens hamarosan észlelni fogja

Ezek után az értelemszerűen megfelelő illat, a citrom használata. A tiszta, friss citromaroma pezsdíti a májban levő citromsavciklus rezgésvilágát. Ez a ciklus életfontosságú minden anyagcsere működés számára, ami energiát juttat a testünkbe.

A kezelés a finomszövetek területén a köldökcsakra kinyílását eredményezi, és ez hozzásegít bennünket a saját tudatalattinkhoz, egyben az őstudáshoz.

A leírt serkentő, technikák harmonikus összhatása többet is nyújt. Felold évtizedes félelmeket, végleg megszünteti azokat.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!