Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai gyógyászatgyógynövényekgyógynövények gyógyteákgyógyító növények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Fejfájás - homloktáji fájdalom akupresszúra kezelése

fejfájás akupresszúrafejfájás akupresszúra pontjafejfájás akupresszúra kezelése

Fejfájás ellen a tüneti kezelésre beállított orvostudomány nem ismer olyan hatásos terápiát, amivel meg lehetne gyógyítani a fejfájás okát, vagy amivel a fejfájást meg lehetne előzni. A fejfájásnak az oka a legritkább esetben keresendő a tejben. Nem oldja meg a problémát, ha a fejfájást fájdalomcsillapító gyógyszerrel akarjuk elmulasztani. Ezeknek a gyógyszereknek gyakran kellemetlen mellékhatásuk van, és csak átmenetileg orvosolják a bajt; ezért csak végszükségből és csak kivételesen szedje őket. Gondoskodjon arról, hogy szabályos legyen az emésztés, mozogjon sokat a friss levegőn, igyekezzen így az elkerülhetetlen testi és lelki megterheléseket kiegyenlíteni.

Szem akupresszúra. Migrénben is hatásos. A mutatóujj második percének belső oldalával a szempontokat az orrtól kifelé haladva egyenként kell akupresszúrázni: kiegészítésül a többi fájdalompontot is óvatosan szétdörzsölni.

A 3 Yin találkozási pontja. Kiegészítésül, ha a fejfájás oka hormonzavar vagy menstruációval van összefüggésben.

Csüngő csengő. 5 harántujjnyival a bokacsont fölött van, a szárkapocs szélén. Feszültségoldó.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!