Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai gyógyászatgyógynövényekgyógynövények gyógyteákgyógyító növények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Csomó - bütyök - kialakulásának lelki okai

bütyökcsomóA csomó illetve bütyök jól körülhatárolható, gömb alakú, a bőr különböző mélységeiben kialakuló (hám, felhám, alhám) elváltozás. Csomó általában a hangszálakon vagy a fülben alakul ki, bütyök, pedig a nagylábujj első percén. Megjelenése segít nekem annak tudatosításában, hogy csalódást, bosszúságot érzek egy olyan tervvel kapcsolatosan, amelyet nem tudtam megvalósítani, mert valami eltávolított, eltérített a célomtól. Ez kapcsolatos lehet mind a szakmai, mind az érzelmi életemmel. Ha a csomó a hangszalagon alakult ki, akkor hátterében a kommunikáció áll. Valamit ki akartam mondani, de nem mertem megtenni, vagy épp ellenkezőleg: túl sokat beszéltem, és rosszul.

Talán hallottam valamit, (csomó a fülekben) ami nagyon zavar. A legfontosabb az, hogy tudatában legyünk annak, hogy minden a megfelelő időben történik az életünkben. A csomó általában olyan testrészen alakul ki, ahol nem akarom, hogy megérintsenek (még az sem, akit szeretek, vagy akiben megbízok), mivel mások érintése engem egy traumára, egy fájdalmas eseményre emlékeztet.

Tudatosítom, hogy mi volt az, ami lefékezte a lendületemet, és arra összpontosítok, hogy a legfontosabb a kitűzött cél elérése - bármilyen csapda is keresztezi az utamat, vagy bármennyire is le vagyok maradva. Ha elérem célomat, büszke leszek magamra, és elégedettebb leszek!

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!