Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai jogajógajóga kínai medicinajóga kínai orvosláskeleti jógatradicionális jóga

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Hímvessző daganat (péniszrák) - lelki okai

hímvessző daganat - péniszrákHímvessző daganat (péniszrák) esetén leggyakrabban a makkon, illetve a fitymán alakul ki a daganat a lándzsa a pénisz hegyének agresszív módon történő elpusztítása, rombolás a hatalom eszközének teljes megsemmisüléséig. A péniszrák szinte minden esetben a fityma belső részének hosszan tartó, krónikus gyulladására, gyulladás vezethető vissza, amelynél a smegma, fitymaváladék is szerepet játszik tisztaság témaköre.

A férfias-fallikus erő agresszív érvényesülésének elfajulása, az elfajult bőrsejtek vad, kíméletlen, burjánzásos növekedése, szinte mindig a pénisz fejétől indul. A férfias érvényesülés és szaporodás olyannyira letért ősi fejlődési útjáról, hogy az elfelejtett, elfojtott tartalmakat a test kénytelen érvényre juttatni. A szellemi lelki fejlődés mélyen megrekedt ezen a területen, és most agresszív módon és rendezetlenül nyilvánul meg, a rák által a fallikus területen, a testben valósul meg az, amire a megfelelő tudati síkon lelkileg volna szükség.

 

Amit tenni kell!

A férfias érvényesülésre, a szexuális-fallikus magatartásra és általában véve a nemiségre vonatkozó ősi, átörökített szokások és tradíciók radikális megkérdőjelezése, adott esetben kíméletlen lerombolása. Nyitottá válni a férfiasságot és a termékenységet érintő egyéni elképzelésekre és rendhagyó, vakmerő ötletekre, ezeket bátran és szabadon felvállalni és megélni. Visszaemlékezni a szexualitásról, a férfiasságról és a termékenységről szóló korai álmokra, célokra, elképzelésekre és vágyakra, ezek tudatos újraélesztése és megvalósítása. A külső fronton való harcot szellemi lelki síkon kell megvívni, azzal a tudattal, hogy nincs semmi vesztenivalónk, merítsünk bátorságot önmagunk megvalósításához, saját utunk megtalálásához. A növekedési impulzusokat a test szintjéről oldottabb síkokra terelni.

Lelki spirituális szinten kifejezésre juttatni önmagunkat, ahelyett hogy hagynánk, hogy testünk magától „szólaljon meg". Felismerni annak szükségességét, hogy át kell váltani a testi, tehát életveszélyes síkról a kihívásokkal teli, de életmentő szellemi lelki síkra, ahol a kreativitásra, a fejlődésre és a kiteljesedésre kell összpontosítani. Felfedezni a határtalan szerelmet, szeretetet, félretenni az önmagunk által kialakított és a másoktól átvett normákat, és csakis a saját törvényeinknek elkötelezetten élni, megtalálni önkifejezésünk lehetőségeit.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!