Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai jogajógajóga kínai medicinajóga kínai orvosláskeleti jógatradicionális jóga

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Adenoid vegetáció (garatmandula túltengés) - lelki okai

adenoid vegetációCsaládi súrlódások, veszekedések. A gyerek útban lévőnek, nemkívánatosnak érzi magát.

Az orrgarat-üreg hátsó falán helyet foglaló nyirokszövet (garatmandula), melynek kóros megnagyobbodása többnyire gyermekeknél és fiatalkorú egyéneknél észlelhető. Növekedésével az orrgarat-üreget szűkíti, ezzel az orrlégzést gátolja, vagy lehetetlenné teszi, a beszéd jellegzetesen dünnyögővé válik, az arc bizonyos bamba kifejezést ölt.

Az orrüreg mögött található garatmandula megnagyobbodását jelentő betegség leginkább a gyermekeket sújtja. Hatására az orr bedugul, így a beteg kénytelen a száján keresztül lélegezni. Aki nagyon érzékeny típus, fejlett az intuíciós készsége, „elzárja" orrát azért, hogy ne érezze azokat a dolgokat, amelyek megsebezhetik, melyek sokszor jelentéktelen kis semmiségek, óriásira felnagyítva. A beteg nem találja a helyét a családban, dühös, és úgy érzi, nem fogadják el. Ezek a családi konfliktusok, feszültségek igen jó táptalajai a garatmandula-túlburjánzás kialakulásának. Meg kell fogadnunk, hogy harmóniában az élettel megtaláljuk helyünket a világban, tudatjuk másokkal az érzéseinket és elismerjük az intuíció képességének hasznosságát.

Amit tenni kell!

Ez a gyerek kívánt, és jó hogy jött, és nagyon szeretett.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!