Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai jogajógajóga kínai medicinajóga kínai orvosláskeleti jógatradicionális jóga

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Torokcsakra masszírozása

torokcsakra reflexpontjaSaját felelősségünk megoldatlan problémák legtöbbünknél a torokcsakrában tükröződik, testi megnyilvánulásában, mint nyelési nehézség, krónikus rekedtség, pajzsmirigy működési problémák, mandulagyulladás stb. Légzési szerveink is összeköttetésben állnak torokcsakránkkal, mégpedig a finomszövetek területén, hiszen általuk veszünk levegőt, életenergiát, ezért találunk az asztmásoknál blokádokat a torokcsakrában.

A talpmasszázsnál a következőképpen járjunk el, a köldökcsakrából lágyan térjünk át a pajzsmirigy idegvégződéseire, előbb persze a bal lábon kezdve masszírozást két percen át. Utána ugyanezt végezzük a jobb lábon is, nem felejtve a paciens tudatába vinni a kék színt, a torokcsakra gyógyító színét. Közben vezessük rá a pacienst, hogy igyekezzen szellemi síkon kapcsolatba lépni a víz elemmel. türkiz kristályEngedjük szabadon kószálni a gondolatait a víz fogalmával kapcsolatban. Ugyanis ez mély tisztulást eredményez, ahol minden „szennyes" gondolat, minden teher, bánat és esetleges testi fájdalom lemosódik!

Ha a gondolatvilág a torokcsakra harmonizálása következtében már megtisztult, akkor összemosódik a kék szín, a kékség eleme a természetes kékkel, a vízzel és az éggel, a horizont kékségével. Ha ez a harmónia fennáll, akkor már „szabadok" vagyunk mind testi mind lelki síkon, és szinte határtalannak érezzük lehetőségeinket bármilyen helyzetben is vagyunk.

levendulaolajA kék türkiz, a torokcsakra kristály a legerősebb sugárzással rendelkezik az energia területén, ezért helyezzük a pajzsmirigy tájára a türkizkövet a masszázs alatt.

Ilyenkor lehetséges elképzelni intenzív kék levendulamezőt, mert aki már látott ilyet minden érzékével képes befogadni: Az illat természetesen hozzátartozik, ugyanis a levendulaillat a torokcsakránkkal együtt rezdül. Cseppentsünk a kezelés alatt levendula olajat a megadott nyaki tájra!

Ha a kezelés során nyelési zavar lépne fel ami igen ritka, akkor hagyjuk a pacienst egymásután néhányszor erősen nyelni, a görcs ekkor feloldódik.

E kezelés során befogadtuk magunkba az istenit (a torokcsakrán keresztül), megnő az önbizalmunk, az általános bizalmunk, sőt még a hitünk is, aminek helye a testben a következő csakra a szexcsakra vagy lépcsakra.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!