Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Lábujjak reflexológiája

fej nyak reflexterületeCsodálatosan megszerkesztett talpunknak egyetlen olyan porcikája sincs, mely ne játszana jelentős szerepet a reflexológiában. Az emberi talp a reflexterápia által egy új, egyedülálló utat nyit az egészséges élethez. A továbbiakban részletesen szólunk arról, miképpen alkalmazhatjuk önmagunkon a reflexpontok masszírozásának egyszerű és természetes módszerét.

Az eddigiekben alaposan tanulmányozta az ábrákat, és bizonyára sikerült egy általános képet kapnia arról, hol helyezkednek el és hogyan határolhatók be a különböző testrészeknek megfelelő reflexpontok a talpak felületén.

Megtalálta az önnek legmegfelelőbb kényelmes testhelyzetet a kezelés elvégzéséhez.

Begyakorolta a reflexpontok helyesen végzett masszírozásához elengedhetetlen gyengéd, mély, körkörös, nyomó mozdulatot. Ha nem sikerül elérni a bőr alatt található reflexpontot, az nem képes ingerületet küldeni a beteg szervbe, és nem lazítja fel a hajszálerekben lerakódott apró kristályokat sem.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!