Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés
Hirdetés

Lábujjak reflexológiája

fej nyak reflexterületeCsodálatosan megszerkesztett talpunknak egyetlen olyan porcikája sincs, mely ne játszana jelentős szerepet a reflexológiában. Az emberi talp a reflexterápia által egy új, egyedülálló utat nyit az egészséges élethez. A továbbiakban részletesen szólunk arról, miképpen alkalmazhatjuk önmagunkon a reflexpontok masszírozásának egyszerű és természetes módszerét.

Az eddigiekben alaposan tanulmányozta az ábrákat, és bizonyára sikerült egy általános képet kapnia arról, hol helyezkednek el és hogyan határolhatók be a különböző testrészeknek megfelelő reflexpontok a talpak felületén.

Megtalálta az önnek legmegfelelőbb kényelmes testhelyzetet a kezelés elvégzéséhez.

Begyakorolta a reflexpontok helyesen végzett masszírozásához elengedhetetlen gyengéd, mély, körkörös, nyomó mozdulatot. Ha nem sikerül elérni a bőr alatt található reflexpontot, az nem képes ingerületet küldeni a beteg szervbe, és nem lazítja fel a hajszálerekben lerakódott apró kristályokat sem.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!