Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Hátgerinc és gerincoszlop reflexkezelése

gerincoszlop reflexpontjaiA gerincoszlop általános egészségi állapotunkban betöltött jelentőségteljes szerepe minden gyógyító előtt ismeretes. Az osteopatiával és hátgerincmasszázzsal foglalkozó orvosok egyetértenek abban, hogy fizikai jólétünk nagyrészt gerincoszlopunk állapotától függ. A hát vagy a gerincoszlop reflexpontjainak masszírozása enyhíti a nem megfelelő elhelyezkedésű csigolyák izmainak feszülését.

gerincoszlop talpmasszázsAz ábra bemutatta a gerincoszlop és reflexpontjainak elhelyezkedését. A rajz a hát- és gerincreflexek masszírozását ábrázolja. Figyelje meg, hogyan mélyed a jobb kéz hüvelykujja a jobb láb boltozatába! Itt található a gerinc középső szakaszának reflexpontja, és a hüvelykujj által nyomott pont a hátközép vagy a derékvonal reflexpontja lehet.

Helyezze lábát a megfelelő pozícióba. Most fogja meg a nagy lábujjat a középső részén indulva. Ne feledje, a nagy lábujj a fejet és a nyakat képviseli. Ezután tapintsa ki a nagy lábujj középső ízületét, ez a gerincreflex első csigolyája. Hüvelykujjával haladjon végig a láb boltozatának csontjain, és figyelje meg a hasonlóságot gerincének csigolyáival.Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!