Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Lábujj betegségek - lelki okai

lábujj betegségekA lábujjak a jövő részleteit jelképezik. Ha bizonytalanságot érzek a jövőmmel kapcsolatosan, akkor görcs jelenik meg, ha bűntudatom van, akkor beüthetem, vagy megvághatom (ha az életörömöm csökkenéséről van szó) a lábujjamat, vagy súlyosabban megsérülhetek (törött, repedt lábujj). Ha tyúkszemem van, akkor egy nagyon mély konfliktust élek meg. A lábnak ez a része a fogantatást követő első pár héthez kapcsolódik, és az evilági léthez (maga az „életben levés" ténye) kapcsolódó elkötelezettségünk, elszántságunk gyengeségét jelzi. Tyúkszem akkor jelenik meg, ha olyan társsal vagy szülővel élek, aki nagyon domináns, uralkodó típus. Mivel hagyom, hogy mások hozzák meg helyettem a döntéseket, a saját döntéseim felelőssége alól kibújok. Ügy érzem, hogy a környezetemben élők foglalkoznak a dolgaimmal, pedig nincs közük hozzá, hacsak nem én teszek szemrehányást magamnak azért, mert közvetve mások dolgaival foglalkozom. A tyúkszem eltűnik, ha kézbe veszem a dolgaimat, felvállalom a felelősségeimet, és így lehetővé teszem saját magam számára azt, hogy teljes életet éljek.

Mivel a lábujjaim a testemnek az előrehaladás folyamán legelöl haladó részei, a lefelé forduló lábujjak arról tanúskodnak, hogy bizonytalan vagyok az előrehaladással kapcsolatban, a földbe történő belekapaszkodás vágyát tükrözik azért, hogy ne tudjak előrehaladni. Tehát ilyen esetben hajlamos vagyok inkább egy helyben maradni. Megakadályozom, hogy belefolyjak az életbe. A felfelé hajló lábujjak arról tanúskodnak, hogy el akarok menekülni az élet elől, és hogy sokkal absztraktabb valóságok felé törekszem, mint a földi valóság, realitás. A keresztezett lábujjak az általam választott iránnyal kapcsolatos zűrzavart, vagy a belső szabadság és világosság hiányát jelzik, amely arra kényszerít, hogy menekülni akarjak. A kalapácsujj az előrehaladásommal kapcsolatos stresszre és elutasításra utal. Ez lehet egy absztrakt vagy kevéssé strukturált létnek a félelme is. A lábujjaim metafizikus jelentésének megvizsgálásához hivatkozhatok a kézujjaim jelentéseire, kezdve a nagyujjal, ami a lábon a nagylábujjnak felel meg, és amely a kisujjal ér véget, amely ujj a lábon szintén a kisujj nevet viseli. Csak egyszerűen át kell vinni a kéz ujjainak a jelentését, amelyek a mindennapok részleteit jelképezik, a láb ujjaira, amelyek a jövő részleteit jelentik.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!