Bezegségek köpölyözése - vákuummasszázs

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Végbélfájdalom - lelki okai

végbélfájdalomA végbél fájdalmát okozhatja kemény széklet, illetve túlságosan híg, hasmenéses, maró széklet ugyanúgy, mint a székletben található idegen test, például emésztetlen növényi mag, és állhat a háttérben mechanikai igénybevétel (pl. szexuális érintkezés), de fontos tényezője a stressz is.

A végbélfájdalmak bűntudathoz kapcsolhatóak. Fáj valamim, mert nem hiszem, hogy képes lennék arra, hogy vágyaimat megvalósítsam. Ez egyfajta önbüntetés, szeretném magam egy belső sérülés formájában megbüntetni, és amelynek egy olyan esemény állhat a háttérben, amelyet még nem fogadtam el. Olyan mély szomorúságot élek meg, ami néha vérveszteséget is eredményezhet, és néhány esetben nagyobb vérzéshez is vezethet. El kell fogadnom, hogy nagyobb felelősséget kell éreznem vágyaimért, hogy abba kell hagynom saját magam alulértékelését, és hogy feleslegesen ne büntessem, és ne akadályozzam magamat. Hogy ne legyen folyamatosan kellemetlen érzésem a hátsó felem fájdalmai miatt, új életet kezdek, a múltbéli, jelenlegi és jövőbeli tapasztalataim elfogadásával és ez által eredményesebben „belefolyhatok" az életbe.

 

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!