Bezegségek köpölyözése - vákuummasszázs

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Köpölyözés – bőrelszineződések jelentése

köpölyözés bőrelszineződésekA köpölyöző poharak által okozott bőrelszineződések a következők:

1. A köpölyöző pohár lenyomata sötétlila és fekete elszíneződést mutat: a vérellátás elégtelenségét, egyenetlen csatornákat és rögösödést jelez a vérben.

2. A köpölyöző pohár lenyomata lila színű, rögökkel: intenzívebb alvadást és lilás rögöket jelez a vérben.

3. A köpölyöző pohár lenyomatán elszórtan különböző árnyalatú lila színű pontok figyelhetők meg: a chi stagnálására és intenzívebb véralvadásra utal.

4. A köpölyöző pohár lenyomata élénkvörös elszíneződést mutat: általában a yin hiányára, a chi és a vér ellátásának elégtelenségére utal, vagy a yin hiányossága miatt fellépő erőteljes tüzet jelzi.

5. A köpölyöző pohár lenyomata sötétvörös: a vér koleszterin szintjének megemelkedését mutatja, a forróság kórokozó elemeivel együtt.

6. A köpölyöző pohár lenyomata tört fehér elszíneződést mutat, és tapintása hűvös: elégtelenséget, hideget és a patogén nedvesség betegségeit jelzi.

7. A köpölyöző pohár lenyomatának felületén ráncok láthatók vagy a bőr enyhén viszket: a kártékony szél és nedvesség ártalmait mutatja.

8. A köpölyöző poharak belsején a pára arra utal, hogy a nedvesség patogén elemei jelentkeznek ezen a helyen.

9. Ha a köpölyöző poharak lenyomatának területén hólyagok jelentkeznek, valószínűleg nagymértékű nedvesség lépett fel a szervezetben. A hólyagokban fellelhető gyenge vérzés a forró nedvesség reakcióinak toxinjait jelzi.

 

Köpölyöző készlet
Köpölyöző készlet

 

Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!