Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Neurofibromatózis - lelki okai

neurofibromatózisA neurofibromatózis egy olyan genetikai betegség, ami bőrön többszörös csomók (ún. neurofibrómák) megjelenésével, egyéb bőrpanaszokkal és tumorok (akár benignus, akár malignus) kialakulásával jár. A neurofibrómáktól eltekintve, 6 vagy annál több kávészerű folt már nagy valószínűséggel a szindrómára utal. A betegséget, az idegrostokat körülvevő kötőszöveti sejtek túlburjánzása okozza.

Két formája ismert: az idegdaganat és a csontot érintő megbetegedés. Különféle bőrtünetekben mutatkozik meg. Ilyenek a festékes foltok (tejeskávé színű), valamint az idegek lefutása mentén elhelyezkedő változatos méretű csomók, amelyek általában jóindulatúak, olykor azonban rosszindulatúan elfajulhatnak. A csomó a szövetben található rostok számának megnövekedését jelenti, amely az izmok, és a rostos szövetek nagy fájdalommal járó merevségét eredményezi. A lágy szövetek a gondolkodásmódomhoz kapcsolódnak. Az általam érzett fájdalmak arról értesítenek engem, hogy sok stresszt és feszültséget élek meg, innen ered az intenzív mentális fáradtság. Arra ébresztenek rá, hogy nem vagyok eléggé rugalmas, hogy merev vagyok és szorongó, főleg a gondolataimmal és a dolgokhoz való hozzáállásommal kapcsolatosan. A saját belső konfliktusaim miatt megakadályozom, hogy az izmaimban az energiák szabadon áramoljanak. Megpróbálom megnevezni ezeket a feszültségeket: vajon honnan származnak? Ez lehet egy olyan mentális fáradtság, amely a cselekvéseimmel, a létezésemmel, és az önkifejezési módommal kapcsolatos. Az érintett testrész beazonosítása segít nekem a betegség okának felderítésében. Lehetséges, hogy irányt kell változtatnom. Elfogadom, hogy nyitottá válok, és úgy fogom érezni, hogy a feszültségcsomók eltűnnek majd. Azért vagyok itt ebben a világban, hogy fejlődésen menjek keresztül. A fájdalmakat a merevségem okozza. A jelen percet élem, és megtanulok bízni.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!