Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Mellkas testolvasás

mellkas testdiagnosztikaA testolvasás során, a mellkason a szív és a vérkeringés diagnosztizálható, és úgyszintén a szívcsakra, amely a szeretet, a jó szándék és az érzékenység központja. Kínai tanok szerint a Szívben lakik a Shen, önálló szellemünk, amely végigvezet az életen. Amikor aktív, boldognak és tettre késznek érezzük magunkat, ha pedig viszonylag nyugalomban van, szomorúak vagyunk és tehetetlenek. A kisgyermekek szíve általában nyitott: érzékenyek, elevenek és mozgékonyak, ám sérülékenyek is. Életünk folyamán gyakran „becsukódunk", hogy szívünket megóvjuk a bántalmaktól – és elzárjuk vele együtt az érzékenységet, az élni akarást, a tettvágyat is.

A testdiagnosztika szerint, ha a mellkas roggyantnak, beesettnek tűnik, az ember, pedig megtörtnek, támaszra szorulónak, elégtelen a vérkeringés, az arcszín is sápadt. Ne legyen durva a kezelés, mert a szív még jobban becsukódhat; gyengéd, de határozott kezelést alkalmazzunk, hosszú kitartásokkal, hogy beáramoljon a chi (életenergia), megnyíljon a mellkas és a szív. Elképzelhető, hogy a páciens meg kívánja osztani a becsukódást, okozó érzelmeit. Intenzív légzéssel járó testmozgások is segítenek az energia keringés megindításában.

A testolvasás során van, amikor a mellkas túltelítettnek, kitágultnak és energiával teltnek látszik. A keringés felfokozott, talán a vérnyomás is magas. Az ilyen ember magabiztosnak, merésznek mutatkozhat, ám lelke mélyén retteg attól, hogy magára hagyják. Kezeléssel kihajtható az energiafölösleg, s így az izmok elernyednek, a mellkas ellazul.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!