Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai akupunktúraakupunktúra pontokakupunktúraakupunktúra kezelés

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Komplex allergia vizsgálat

Ha allergiában szenved, akkor szükséges egy komplex allergia vizsgálat, mert nem csak azt kell kideríteni, hogy mire érzékeny, hanem azt is, hogy miért. A vizsgálat a teljes körű állapotfelmérés kiegészítése.

 

allergének vizsgálataAz allergia a szervezetünk heves, érzékeny reakciója a környezeti hatásokra, idegen anyagokra és időnként a saját szöveti összetevőkre. A tudomány tényleges és álallergiás reakciókat különböztet meg. A ténylegesnél jelen van az immunreakció, tehát kialakulnak antigének a szervezetben, vagyis a szervezet megpróbál küzdeni. Az álallergia immunológiai stádium nélkül zajlik, tehát a szervezet nem érkezik, vagy nem tud küzdeni a betolakodó anyag ellen. Az utóbbi időkben, a hagyományos orvoslásban használt rengeteg vegyszer, melyek normál esetben nem találhatóak meg az emberi szervezetben, nagyon látványos eredményeket hozhatnak a sürgős életmentő helyzetekben, azonban nagyon durva a biológiai mellékhatásuk. Hosszabb használatuk az anyagcsere folyamatok blokkolásához vezethet, a biokémiai folyamatok újfajta felbomlását és az energetika megváltoztatását idézik elő.

 

Az allergia legtöbbször nem a növények, pollenek, poratkák miatt alakul ki, hanem attól, hogy a legyengült immunrendszer megtámadja saját magát. Nem az allergén a ludas, hanem a szervezet reagál a kérdéses anyagra hevesen. Tehát azok az emberek hajlamosabbak az allergiás megbetegedésekre, akiknek az immunrendszere gyengébb.

 

Mit tartalmaz a vizsgálat?

allergének1. A hagyományos allergének tesztelése (bőr, állati szőrök, toll, pollenek, baktériumok, gombák, felhám allergének). 88-féle allergén kimutatása a szervezetben.

2. Hozott anyagok tesztelése, azaz: gyógyszerek, táplálék kiegészítők, vitaminok, melyből kiderül, hogy hogyan reagál ezekre az Ön szervezete, milyen hatással van rá.

3. Ételek tesztelése: alapanyag és elkészítési mód szerint vizsgáljuk, hogy melyik étel milyen hatással van a szervezetre (húsfélék, halfélék, zöldségfélék, gyümölcsök, magvak, gabonafélék, olajok, mézek, alkohol tartalmú italok, kávéfélék, teafélék, tojásfélék, tejtermékek, gombák) Összesen 207 élelmiszert vizsgálunk.

Tetőtől talpig megvizsgáljuk a szervezetet négyzet centiméteres felbontásban sejt szintű mélységig.

Teljes egészségi állapotára adunk kezelési javaslatot, amelynek segítségével akár már néhány napon belül jobban érezheti magát, és olyan dolgokat tehet, amelyeket talán már hetek, hónapok óta nem engedett egészségi állapota.

Az allergia vizsgálat teljesen fájdalommentes, tehát semmilyen kellemetlenséggel nem jár

Hatás-Garanciát vállalunk, azaz visszafizetjük a kezelések díját, ha nem javul a problémája, amivel megkeresett minket.

 

Kiknek ajánljuk?

  • Akik megelégelték, hogy orvostól orvosig járnak, de mégsem derül ki az allergia pontos oka!
  • Akiknek rengeteg gyógyszert kell szedniük, melyekért vagyonokat fizetnek, de állapotuk nem javul.
  • Akik évek óta tartó allergiában szenvednek, és nem tudják a pontos okát.
  • Akik nem szeretnének minden egyes nyáron az allergiától szenvedni.
  • Akik végre szeretnének megszabadulni ettől az állapottól, és teljes életet szeretnének élni
  • Akik hetek, hónapok vagy évek óta szednek allergia elleni gyógyszert, ám javulást mégsem tapasztalnak
  • Akik naphosszat várakoznak rendelőintézetekben, és még sorra sem kerülnek
  • Akik pontos képet szeretnének kapni szervezetük állapotáról

A vizsgálat ki tudja mutatni az összes eltérést a szervezetében, legyen az bármelyik szervében, szervrendszerében! Az összes elváltozás és számos más betegségtípus kimutatható ezzel a vizsgálattal. Azokat a betegségeket is meg tudja találni, amelyek még csak lappanganak az Ön szervezetében. Ugyanis sejt szintű mélységig, négyzet-centiméteres képszerű felbontásban vizsgálja a szervezetet. Akár 2-3 hónappal előre kimutatja a még csak kialakuló fázisban lévő problémákat.

Ön a vizsgálatról kap egy több oldalas jelentést.

 

Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!