Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai akupunktúraakupunktúra pontokakupunktúraakupunktúra kezelés

Keresés

Hírdetések

Hirdetés

Komplex izületi, reumatológiai vizsgálat

ízületek vizsgálataHa izületi bántalmakban szenved, akkor szükséges egy komplex reumatológiai, izületi vizsgálat, mert nem csak azt kell kideríteni, hogy mire érzékeny, hanem azt is, hogy miért. A vizsgálat a teljes körű állapotfelmérés kiegészítése.

Testünkben több mint 100 ízület található, melyek a mozgékonyságunkért felelősek. Megbetegedésükkor a mozgásunk beszűkül és fájdalmassá válhat.

izületi gyulladásokAz izületi betegségeknek nagyon sok fajtája létezik, így az okok is sokfélék lehetnek. Zömét a túlhajszoltság, stressz okozta ásványi anyag, nyomelemek hiánya okozza, továbbá olyan korokozók, baktériumok, vírusok okozzák, melyeket a szokásos, hagyományos klinikai vizsgálatok nem mutatnak ki. Az ásványi anyagok hiányos gyengült immunrendszerű ember szervezetét a kórokozók könnyen megtámadják. A kopott, sérült, megerőltetett területeket, már rövidtávon is gerincbántalmakat, ízületi gyulladást okozhat. Ízületi betegségek esetén arról sem szabad elfeledkezni, hogy a tünetek és panaszok mögött ugyanúgy szerepe lehet egy-egy vitamin, vagy ásványianyag-hiánynak is. Számos vizsgálat igazolta, hogy bizonyos ásványi anyagok és vitaminok hiánya, nagyban hozzájárul a betegek állapotának romlásához. A legfrissebb kutatások szerint, a reumás ízületi gyulladás kialakulásában, pedig a D-vitamin hiány játszhat fontos szerepet.

Bizonyos esetekben baktériumok telepednek meg az ízületekben és ott gyulladást okoznak. Amennyiben ezek a baktériumok, vagy más baktériumok netán bejutnak az ízületbe, akkor ott gennyes ízületi gyulladást okozhatnak. Fertőzéses eredetű ízületi gyulladás akkor alakul ki, ha vírus, gomba vagy baktérium támadja meg az ízületet. Bár a betegek fele 50 évesnél idősebb, bármely életkorban kialakulhat. A tünetek jellege a kiváltó kórokozótól függően különbözik. A bakteriális ízületi fertőzés, amely a leggyakoribb típus, általában hirtelen alakul ki, mely megjelenhet torokgyulladás megszűnte vagy egyéb fertőzés után is. Gombás fertőzés okozta ízületi gyulladás a legritkább fajta, gyakorlatilag csak súlyos immunhiány esetén alakul ki.

izületi betegségekRossz anyagcserével és a belső elválasztású mirigyekkel kapcsolatos okok is előfordulnak. Köszvény esetén húgysav kristály csapódik ki az ízületben. Az ízület ezt nem tolerálja, és egy intenzív, nagyon erős, nagyon hirtelen jelentkező, rendkívül fájdalmas ízületi gyulladással reagál.

Autoimmun ízületi gyulladásban szenvedő páciensek szervezetében az immunsejtek tévesen ellenséges anyagként azonosítanak és megtámadnak bizonyos saját molekulákat, és ezzel gyulladásos állapotot, fájdalmat és duzzadást okoznak.

A kivizsgálás során több speciális tesztet és mérést is elvégzünk, és azonnal kiértékeljük az eredményt.

 

Kiknek ajánljuk?

  • Akik megelégelték, hogy orvostól orvosig járnak, de mégsem derül ki az ízületi probléma pontos oka!
  • Akiknek rengeteg gyógyszert kell szedniük, melyekért vagyonokat fizetnek, de állapotuk nem javul.
  • Akik évek óta tartó reumatikus, izületi problémával küzdenek, szenvednek, és nem tudják a pontos okát.
  • Akik nem szeretnének folyamatosan izületi problémáktól szenvedni.
  • Akik végre szeretnének megszabadulni ettől az állapottól, és teljes életet szeretnének élni
  • Akik hetek, hónapok vagy évek óta szednek reuma elleni gyógyszert, ám javulást mégsem tapasztalnak
  • Akik naphosszat várakoznak rendelőintézetekben, és még sorra sem kerülnek
  • Akik pontos képet szeretnének kapni szervezetük állapotáról

A vizsgálat ki tudja mutatni az összes eltérést a szervezetében, legyen az bármelyik szervében, izületében, szervrendszerében! Az összes elváltozás és számos más betegségtípus kimutatható ezzel a vizsgálattal. Azokat a betegségeket is meg tudja találni, amelyek még csak lappanganak az Ön szervezetében. Ugyanis sejt szintű mélységig, négyzet-centiméteres képszerű felbontásban vizsgálja a szervezetet. Akár 2-3 hónappal előre kimutatja a még csak kialakuló fázisban lévő problémákat.

Ön a vizsgálatról kap egy több oldalas jelentést.

Vizsgálat színek jelentése nyaki gerinc vizsgálata gerincoszlop hátsó rész gerincoszlop mellkasi rész
gerincvelő vizsgálata gerinc lumbális szakasz váll izületek vizsgálata
könyök izületeinek vizsgálata jobb kéz izületek bal kéz izületek
keresztcsont vizsgálat csípő izületek vizsgálata jobb láb izületek
bal láb izületek tédr izületek vizsgálata vitaminok ásványi anyagok
vírusok baktériumok korokozók vizsgálata vírusok baktériumok vizsgálata
Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!