Kérem várjon, amíg JT Bemutató betöltődik képek ...
kínai medicinakínai orvosláskínai gyógyászatgyógynövények

Keresés

Add a Startlaphoz

Hírdetések

Hirdetés

Herpesz - kialakulásának lelki okai

herpeszA herpesz a bőrbetegségek egy típusa, melynek során, az arcon, az ajkakon vagy a nemi szerveken apró, folyadékkal teli, viszkető hólyagocskák jelennek meg.

Herpesz: heves belső tusakodás, elégedetlenség vagy agresszivitás, szellemi-lelki feszültség, belső konfliktusok

Ezek a hólyagocskák egyértelműen valamilyen belsőleg fennálló konfliktusra utalnak. Egy elfojtott, felszín alatt szunnyadó probléma külső kiváltó tényező hatására, belobbant", s most feldolgozásra vár.

A nemi szervek herpesze a szexuális jellegű nehézségekre, kielégületlenségre vagy agresszióra világos jelzés. E vírusfertőzés előidézésében szerepet játszhat a bűntudat is, ilyenkor a tünetek kis idő elteltével ugyanazon a helyen ismét jelentkeznek. Ez arra utal, hogy a probléma csupán „átmenetileg" szűnt meg, végleges megoldást nem sikerült elérni.

Az alsó ajkon megjelenő herpesz valamilyen testi jellegű diszharmónia meglétére utal. A gyulladás kialakulása huzamosabb ideig tartó helytelen táplálkozás után következik be, melyhez itt is súlyosbító tényezőként kapcsolódhatnak a szexuális élet zavarai.

A felső ajkon viszont akkor jelentkezik herpesz, ha szellemi-lelki feszültségek állnak fenn, illetve kerülnek a felszínre. A megoldhatatlannak tűnő konfliktusok esetében, melyeket az ember önmagában hordoz, a herpesz kiütés „heves belső vitát" (= gyulladást) jelez. Az illető feszültségben él, „lázasan" keresi problémája megoldását.

 Hirdetés
A honlapon található információk leírások csupán tájékoztató jellegűek, felhasználás, alkalmazás csak saját felelősségre!